fbpx

Izaberite rafting na Tari za vaše naredno porodično putovanje

Izaberite rafting na Tari za vaše naredno porodično putovanje

Pokušavate da smislite sledeću veliku avanturu za vašu porodicu? Rafting na Tari nudi sjajan doživljaj pun uzbuđenja u kojem će uživati svi članovi porodice, od najmlađih do najstarijih, a evo i zašto.

Ponekad je teško pronaći nešto što će se svima u porodici svideti, posebno kada ste na odmoru. Baki se možda sviđaju muzeji dok deca žele u zabavni park. Kako onda pronaći zabavan izlet koji je prikladan za sve?

Rafting na divljim vodama Tare nudi nešto sasvim jedinstveno i uzbudljivo, i istovremeno prilagođeno osobama svih uzrasta i sposobnosti. Uživanje u netaknutoj prirodi, aktivnosti na otvorenom u predivnom okruženju kanjona reke Tare, savršena je prilika da se porodica, pored odlične zabave, još jače poveže i zbliži i i stvori nezaboravne uspomene koje će trajati celog života. A to su samo neki od brojnih razloga zašto je rafting na Tari idealan izbor za svaku porodicu.

 

Izaberite rafting na Tari za vaše naredno porodično putovanje

 

1. Rafting na Tari je pogodan i za iskusne raftere i za one bez iskustva

 

Rafting na Tari nudi različite nivoe težine, od laganih vožnji koje su idealne za porodice sa malom decom, do zahtevnijih avantura za iskusne raftere. Reka Tara klasifikovana je u nekoliko kategorija, od mirnijih voda sa malo prepreka, do divljih voda koje predstavljaju izazov čak i za najhrabrije. Pored odabrane rute, težina i zahtevnost spusta varira i u zavisnosti od visine vodostaja, godišnjeg doba, vremenskih uslova i trenutne situacije na terenu.

Iako verovatno ne bi trebalo da vodite veoma male bebe na rafting, postoje brojne opcije u samom kampu i okolini u kojima će i najmlađi mališani neometano i bezbedno uživati u čarima prirode.

 

2. Prilika da zajedno doživite prirodu

 

Jedna od najlepših strana raftinga na Tari je mogućnost da se porodica zajedno upusti u istraživanje veličanstvene, netaknute prirode. Opuštanje daleko od tehnologije i svakodnevnih obaveza, u okruženju impresivnih pejzaža i čiste reke, pruža idealnu priliku za kvalitetno provedeno zajedničko  vreme.

 

3. Rafting na Tari je lako dostupan i dovoljno blizu civilizaciji

 

Naš rafting kamp Rajska rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 km toka Tare, što je ujedno i njen najatraktivniji deo.

Smešten na samoj obali reke Drine, na putu Foča – Nikšić, 23 km je udaljen od Foče, 2 km od Šćepan polja, graničnog prelaza sa Crnom Gorom, dok je od Beograda udaljen oko 350 km, od Podgorice 150 km, a od Sarajeva 90 km. Ukoliko dolazite avionom, najbliži aerodromi su u Sarajevu, Mostaru i Podgorici.

 

 4. Rafting na Tari je pravi digitalni detoks

 

Bilo da je u pitanju posao, škola ili igra, izgleda kao da su svi danas zalepljeni za računar ili neki mobilni uređaj. Porodice se manje angažuju u komunikaciji licem u lice, a ne samo deci, već i mnogim odraslim osobama može biti teško da na trenutak ostave telefon ili laptop.

Rafting na Tari je savršena prilika za odvajanje od televizijskih, kompjuterskih i telefonskih ekrana i uživanje u direktnoj komunikaciji sa porodicom. Ovo je trenutak kada se telefoni i tableti ostavljaju po strani, a pažnja se usmerava na zajedničke aktivnosti i prirodu.

 

Rafting na Tari

 

5. Bezbednije je nego što mislite

 

Uvek bi trebalo da idete na rafting sa iskusnim i sertifikovanim organizatorom raftinga, sa instruktorima koji su obučeni za sve sigurnosne procedure i koji, takođe, raspolažu sa profesionalnom rafting opremom. Dokle god se toga pridržavate i sledite uputsva i instrukcije vaših skipera i domaćina, retko ćete naići na bilo kakve ozbiljnije rizike.

 

Rafting na Tari

 

6. Rafting pumpa vaš adrenalin

 

Naravno, pravi razlog za odlazak na rafting na divljim vodama je uzbuđenje. Doživećete malo rizika, taman toliko da krv proključa.

Adrenalin i uzbuđenje koje rafting na Tari pruža nešto je što će se dugo pamtiti. Bujica, prskanje vode, i zajedničko veslanje kroz brzake stvaraju nezaboravno iskustvo za sve učesnike. Ova zajednička avantura potiče osećaj postignuća i zajedništva među članovima porodice.

 

Rafting na Tari

 

7. Podsticanje timskog rada

 

Tokom raftinga na Tari, svi članovi moraju uskladiti svoje pokrete i raditi zajedno kako bi uspešno navigirali rekom. Dok veslate kroz brzake, preko velikih talasa i između stena, svaki član rafting tima mora raditi u tandemu da bi se izbeglo prevrtanje čamca. Morate slušati svog vodiča, znati kada gurati i kada stati, i veslati zajedno ujednačeno kada je to potrebno.

Ovo iskustvo uči važnosti timskog rada i saradnje, što su veštine korisne u svakodnevnom životu, bilo u porodičnom okruženju ili na poslu.

 

Rafting na Tari

 

8.  Rafting na Tari se može kombinovati sa drugim aktivnostima

 

Rafting Tarom može se kombinovati sa drugim aktivnostima na otvorenom, kao što su planinarenje, jahanje konja, kanjoning, vožnja bicikla, kvadova, jeep safari, zip line, ribolov, obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti i slično. Ako vaša porodica uživa u boravku na otvorenom, kada dođete na rafting, otvaraju vam se brojne mogućnosti i, nema sumnje, da ćete zaista uživati u svom porodičnom odmoru i boravku.

 

9. Rafting kamp Rajska rijeka – Idealno mesto za porodični odmor

 

Rafting kamp Rajska rijeka predstavlja savršenu destinaciju za porodice koje traže jedinstveni odmor u prirodi i  nudi izvanredne uslove za sve članove porodice, obezbeđujući udobnost, zabavu i nezaboravne trenutke.

Svaki smeštajni objekat je opremljen tako da pruža maksimalnu udobnost i privatnost, omogućavajući porodicama da se opuste i uživaju zajedno. Veliki bazen, sportki tereni, dečije igralište i prostrani prostori kompleksa su idealni za igru dece, dok roditelji mogu uživati u miru i prirodnim lepotama koje okružuju kamp.

Restoran domaće kuhinje nudi specijalitete lokalne kuhinje koji su prilagođeni svim ukusima, uključujući i najmlađe. Jela pripremljena od svežih, lokalnih sastojaka garantuju pravi gurmanski užitak dok pogled na reku i prirodu dodaje poseban šarm svakom obroku. Porodični obroci na otvorenoj terasi restorana stvaraju savršenu priliku za zajedničke trenutke.

Rajska rijeka

Ništa ne povezuje porodicu više nego dan proveden na vodi i noći pod zvezdanim nebom. Iskoristite priliku da zajedno uživate na otvorenom i ojačate veze koje vas vezuju. Za više informacija o raftingu na Tari, kontaktirajte nas i planirajte svoju sledeću avanturu!

Rajska rijeka će vam podariti toplinu doma i prijateljsku atmosferu koju ćete zavolete i u kojoj ćete maksimalno uživati.

Dobro nam došli!

+387 66 930 940 ili info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments